2012. október 13., szombat

Fehér csiperke rántva

A gombapaprikás után maradt 1 kiló csiperke gomba. 
Kiváló kirántva a szombati ebédhez. 
De sokkal finomabb, ha előtte pácoljuk-ezt a Kománémtól
vettem át. 
Egy kis olaj és valamilyen fűszerkeverék kell hozzá,
most egy saját 'gyártmányú' grill keverék 
(van egy pár házi fűszerkeverékem)
-a Komaasszony általában magyaros keveréket használ. 
Mindegy, hogy milyen, sokkal finomabb lesz
a végeredmény!
1-2 napot maradhat is a hűtőben, aztán panírozom és sütöm. 
Az olajat felhasználom sütéskor.
Ellentétben az éttermekkel, én nem rizzsel tálalom,
(nem annyira szeretem a száraz rizst)
hanem tört-,vagy sült krumplival és tartármártással
(HÁZI MAJONÉZBŐL),
egy csöppnyi frissen reszelt szerecsendióval!       
És természetesen uborkasalátával! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése