2012. október 13., szombat

Fehér csiperke rántva / Rántott gomba

A gombapaprikás után maradt 1 kiló csiperke
-kiváló kirántva, a szombati ebédhez...
de sokkal finomabb, ha előtte pácoljuk
-ezt a Kománémtól vettem át.
Egy kis olaj és valamilyen fűszerkeverék kell hozzá,
most egy saját 'gyártmányú' grill keverék
(van egy pár házi fűszerkeverékem)
-a Komaasszony általában magyaros keveréket használ. 
Mindegy, hogy milyen, sokkal finomabb lesz
a végeredmény!
1-2 napot maradhat is a hűtőben, aztán panírozom
és sütöm.
Az olajat felhasználom sütéskor.
Ellentétben az éttermekkel, én nem rizzsel tálalom,
(nem annyira szeretem a száraz rizst)
hanem tört-,vagy sült krumplival és tartármártással
(HÁZI MAJONÉZBŐL),
egy csöppnyi frissen reszelt szerecsendióval.   
És természetesen uborkasalátával! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése