...most csalás-mentesen! :)))
Hozzávalók (4 főre): -2 db kígyóuborkához
-6 gerezd fokhagyma
-2-3 ek extra szűz olívaolaj
-friss lime-, vagy citromlé
-1 nagy dobozos Görög joghurt
-só
-2 csokor friss kapor (lehet kevesebbel is készíteni, de úgy meg minek :)))
Ennél az ételnél az uborkát szinte soha nem hámozom meg,
csak mosom, legyalulom (V-gyalu, Julienne vágó),
besózom és állni hagyom, addig elkészítem a rávalót.
A kaprot apróra vágom, összekeverem a joghurttal, az
ízesítőkkel és elkeverem a sóból kicsavart uborkával.
Érdemes egy kicsit állni hagyni tálalás előtt, hogy
összeérjenek az ízek.
A kaprot apróra vágom, összekeverem a joghurttal, az
ízesítőkkel és elkeverem a sóból kicsavart uborkával.
Érdemes egy kicsit állni hagyni tálalás előtt, hogy
összeérjenek az ízek.
Ja, CUKKINITÓCSNIHOZ készült. :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése