Oldalak

2018. október 17., szerda

Sülthúsos szendvics

Ez a szendvics is azok közé az ételek
közé tartozik, amit pár perc alatt
össze lehet állítani, ami egyformán
kiváló tud lenni, ha maradt az előző
napi sültből, vagy éppen bulis társasággal
múlatjuk az időt...szóval, amivel nem
igazán lehet bakot lőni. 😀
Hozzávalók 1 főre...vagy fél fogra :)))
-2 szelet jó féle kovászos kenyérhez
-2 maréknyi szeletelt jégsaláta (vagy bármilyen, amilyet szeretünk)
-1 nagyobb csemege uborka
-1 szelet sült hús (csirke, marha, sertés-amit csak szeretünk)
-kb. 4 ek (jelen esetben) hamburger szósz

A kenyereket mindkét oldalukon megpirítom
(sokkal finomabb lesz így a végeredmény),
mindkettőnek egy-egy oldalát megkenem a
szósszal, az egyikre pakolom a salátát, a hideg
szelet (vagy darabolt :) sült húst, majd a szintén
szeletelt csemege uborkát, végül a másik szelet
szósszal megkent kenyeret.
Jól összenyomom, félbevágom és tálra is teszem.
Bármilyen sült húsból elkészíthetjük, amit csak
szeretünk, vagy ami éppen megmaradt.
Nagyszerű utóélete lehet egy jól sikerült vacsorának
és igen kiváló maradékfelhasználós recept.
😉

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése