Oldalak

2018. december 2., vasárnap

Forralt bor

Ami az alkalmat illeti...nincs
külön alkalom.
Vagy mégis...a mai nappal
megkezdődött a
Hozzávalók 3 főre:
-1 üveg (7,5 dl) jó minőségű vörösborhoz
-4 dl frissen facsart (vagy rostos) narancslé 
-10 ek aranybarna nádcukor
-3 mandarin
-1 csomag Kotányi forralt bor ízesítő...most ez jó, nagyon jó :)))

A bort melegedni teszem a narancs
kifacsart levével, majd ha már elég
forró, belekerül a cukor és az ízesítő
is.
Attól függően, hogy alkohollal, vagy
anélkül szeretnénk, forralhatjuk, vagy
csak forráspontig melegítjük.
Tálalásnál mindegyik csészébe kerül
egy-egy felszeletelt mandarin
...dísznek-íznek. :)))
Nagggyon finom lett! 😉


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése