Ameddig bírom (addig írom..
de kis vicces lettem :),
addig meg-megosztom a húsvéti
reggeli asztalunkat
képező ételeket, remélve, hogy
adhatok ötletet a
Nagyérdeműnek, de leginkább a
jövő Konyhatündérének szeretnék
örökül hagyni ezt-azt
...dehát ezt meg a legelején már
megénekeltem.😉
Most sem nagyon fogom a szót szaporítani,
főleg azért nem, mert lassan ébred a 2/3 is
és ha mindenki kint van, akkor már nem lehet
várakoztatni Őket...meg is értek mindenkit!
😀 💕
Természetesen minden éven tálra kerül jó féle
sonka és házi kolbász (ezek megfőzve)
(olvasni itt lehet róluk).
Aztán a húsvéti nagy kedvenc, ami a megíródása
óta hol elsőnek, hol másodiknak vezeti (magasan)
az olvasottsági listámat, a
valamint a HANKKÁNAK
köszönhető, nagyon finom kiegészítő, a
Viszont idén -jó előre megfontolt szándékkal 😀-
nem készítettem tormát, csak mert télen
rátaláltunk egy nagyszerű termékre, aminek
az íze pont olyan, amilyennek lenni kell,
amilyen tormát az embereknek enniük kellene,
aminek (hála az égnek) nem sok köze van a
boltokban kapható lebutított verziókhoz
-ezek lennének azok, a teljesség igénye nélkül:
Idén készült még
FÜSTÖLT LAZACOS TÖLTÖTT TOJÁS,
FÜSTÖLT LAZACOS TÖLTÖTT TOJÁS,
valamint a szintén kihagyhatatlan saláták, mint az
és a
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése