2012 szeptember 22-én kezdődött
És hogy miért a királyi többes?
Mert szorosan kötődünk egymáshoz a "kicsikével"! :)))
Szinte hihetetlen...5 év eltelt azóta, hogy belevágtam!
az egész őrület...papíron, legalábbis. :)
És hogy miért a királyi többes?
Mert szorosan kötődünk egymáshoz a "kicsikével"! :)))
Szinte hihetetlen...5 év eltelt azóta, hogy belevágtam!
Valami nagyon ünnepi receptet szerettem volna felrakni
de vagy időm, vagy energiám nincs mostanában
nagyot lőni...viszont...
mivel elég jó történés fűződik a lent megosztott
recepthez, úgy döntöttem, hogy ez/ennyi lesz az ünnepis
bejegyzésem. :)
PÁROLT SAVANYÚKÁPOSZTA
És még mindig őszinte köszönettel
vagyok Mindnyájatok felé,
kik ezalatt az 5 év alatt nálam jártatok! :)
a titka, hogy egyes ételeket milyen ízlésesen
tud előállítani, hanem hogyan tálalja föl
egymás után úgy, hogy az elköltött étel
valósággal kívánja az utána következőt,
s mikor már az ember azt hiszi, hogy egészen
jóllakott, akkor hoznak megint valamit,
amire azt kell mondani, hogy "de már ebből eszünk"!"
de vagy időm, vagy energiám nincs mostanában
nagyot lőni...viszont...
mivel elég jó történés fűződik a lent megosztott
recepthez, úgy döntöttem, hogy ez/ennyi lesz az ünnepis
bejegyzésem. :)
PÁROLT SAVANYÚKÁPOSZTA
És még mindig őszinte köszönettel
vagyok Mindnyájatok felé,
kik ezalatt az 5 év alatt nálam jártatok! :)
Valamint...ahogy az egyik legkedvesebb Bloggertársném is írta
-mindannak ellenére, hogy mára már jóval többen olvasnak-,
a blog alapjában egy (online) családi szakácskönyv,
(lenne és maradna :) főként, hogy az időközben Királylányból lett
Középiskolásunk egyre gyakrabban keres az anyja receptjei
között...és ez így jó...így a legjobb! :)))
"Nemcsak abban áll a magyar szakácsművészetnek-mindannak ellenére, hogy mára már jóval többen olvasnak-,
a blog alapjában egy (online) családi szakácskönyv,
(lenne és maradna :) főként, hogy az időközben Királylányból lett
Középiskolásunk egyre gyakrabban keres az anyja receptjei
között...és ez így jó...így a legjobb! :)))
a titka, hogy egyes ételeket milyen ízlésesen
tud előállítani, hanem hogyan tálalja föl
egymás után úgy, hogy az elköltött étel
valósággal kívánja az utána következőt,
s mikor már az ember azt hiszi, hogy egészen
jóllakott, akkor hoznak megint valamit,
amire azt kell mondani, hogy "de már ebből eszünk"!"
Jókai Mór
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése