Hozzávalók:
-0,5 kg szarvacska, copfocska, vagy fusilli tészta (amit szeretünk)
-2 közepes méretű póréhagyma
-fél fej jégsaláta
-20 dkg szeletelt, sült csülök
-tartármártás (mivel ez teljesen be van ízesítve, külön nem kell sem só, sem bors, sem más ízesítő a salátához)
A recept végtelenül egyszerű, miután
a tésztát kifőztem (olyan 3/4-ig, tehát legyen
egy kis tartása), a póréhagymát hosszában
kettévágtam, leöblítettem és felszeleteltem,
a jégsalátát vékony csíkokra vágtam,
a sonkát nagyjából akkora méretűre vágtam,
mint a tészta mérete és elkészítettem a
is, már csak össze kellett kevernem az egészet
és készen is voltam.
😉
Gyors, egyszerű és rendkívül finom
saláta.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése