2014. július 27., vasárnap

Grillezett kukorica

Mert hát FŐTT KUKORICA nélkül ugye, nem múlhat el nyár!
És hogy ne csak a "snassz", sós változatot együk, néha fel kell,
fel lehet tuningolni a kicsikéket! :)))
A Bea asszonytól "turkált" tányéron tálalva! :)))
Hozzávalók:
-főtt kukorica -csak, mert így könnyebb és gyorsabb lesz a történetünk :)
-extra szűz olívaolaj
-apróra vágott rozmaring
-chilipelyhes só(m)
-darált bors
-friss fokhagyma (átnyomva)
-"Füst az üstben-Barbecue szósz" -csak, hogy a füstös íz egy kicsit meglegyen
A kukoricákat a teljesen felforrósított
grill-lábasba fektetem, időnkét fordítok rajtuk;
közben elkészítem a fűszeres olajat,
amivel, miután átsütögettem "csöveséket",
megkenem őket.
Nagyon finom!
És jövök még kence-variációval, ígérem! :)



2 megjegyzés:

  1. Aha, szóval először megfőzted, aztán sütötted! :) Jó ötlet, legközelebb ki is próbálom, nagyon jól néz ki! :)

    VálaszTörlés