2013. április 11., csütörtök

Paprikás krumpli-a húsvét szellemében

Tényleg majdnem pirítóssal kezdtem az ünnepek utáni napokat, de csak nem dobálhatom ki a hűtőből a sok alapanyagot, ami maradt;
mint például a jó fajta házi kolbászt, vagy a kolozsvári húsos szalonnát !?
Betűk helyett most képek :)
Az alap most.

A finis-a gép és a villa egyszerre a kezemben :D
A csöppet megváltozott élethelyzetem miatt le nem írom még egyszer, hogy készült a táplálék, helyette itt egy régebbi receptem;
 örülök, hogy a fotóig és az evésig eljutottam :D :D :D

2 megjegyzés:

  1. Ó, nagyon finom kis kaja ez, mi is nagyon szeretjük! :) Jól értem, hogy munkahelyed vagy új munkahelyed van? Ha igen, akkor sok sikert! :)

    VálaszTörlés
  2. Helyes meglátás és köszönöm, csak még bele kell rázódni a mókuskerékbe :)

    VálaszTörlés