...hagymás törtkrumplival.
Az általam eredetiben látott recept nem egészen így készült,
de mivel többször szenvedek időhiányban (mint nem),
ezért lerövidítettem az elkészítés idejét
-így is nagyon finom lett! :)
Amik a tepsibe kerültek:
-4-4 szálacska fokhagymás- és csípős kolbász
-4 db alma
-8 közepes fej lilahagyma
-só
-darált bors
-szárított rozmaring (csak mert ez volt itthon :)
-pici olaj-a tepsibe
A kolbászt tepsibe rendeztem, közé kerül a négy-négy gerezdre
vágott alma és a (mérettől függően) félbe-, vagy negyedbe vágott hagyma.
A hagymákat (lehetőség szerint csak azokat)
sózom, borsozom, egy pici olajat öntök az egész alá és
előmelegített sütőbe teszem, 160 fokon, légkeveréssel, 30 percre.
Amíg ez sül, elkészül a hagymás törtkrumpli is.
Ennyi-gyors recept, rövid leírás! :)
Ennyi-gyors recept, rövid leírás! :)
(A savanyút jelen esetben a magos- és a dijoni mustár jelentette! :)))
Na, akkor most az a felső képen látható tányér jöhet úgy, ahogy van: krumplival, kolbásszal, hagymával, almával, mindenestől! :) Nagggyon guszta, jól megéheztem nálad! :)
VálaszTörlésVagyok én is ezzel így, amikor Nálad "járok" sütemény-ügyileg! :)
TörlésEgyéb iránt megint maradt egy kis hagymás törtkrumplim! :D :D :D