Mert hogy amennyire egyszerű ez a sütemény,
pont annyira el lehet szúrni az elkészítését;
vagyis, a tökéletes brownie 3 titka:
-nem sütjük túl,
-roppanjon a teteje, de majdhogynem folyjon a közepe és
Hozzávalók:-30 dkg kristálycukrot
-4 egész tojással habosra keverek
-20 dkg igazi vajat
-2 tábla (20 dkg) jó minőségű (ét)csokoládéval együtt felolvasztok és a masszához öntöm;
-0,5 zacskó sütőport
-1 tekerésnyi sót és
-10 dkg durvára tört diót szintén a tésztába keverek
Előmelegített sütő, légkeverés, 160 fok, (és ez most) 35 perc.
Nem is szabad tovább a sütőben hagyni,
állás közben még sűrűsödik a tészta!
Nem mondok újságot, de frissen a legjobb! :)
Szinte érzem a finom illatát, ettől már csak az lenne jobb, ha itt lenne előttem egy-két szeletke! :) Nagyon guszta! :)
VálaszTörlésKöszönöm szépen! És mondja ezt az, aki olyan süteményeket posztol, hogy a monitort megnyalná az ember lánya! :D :D :D
VálaszTörlésAmikor brownie-t látok, mindig elgondolkodom, hogy miért is nem csináltam még soha, hisz nagy csoki rajongó vagyok, biztos hogy nagy sikere lenne. Aztán rájövök, hogy talán azért, mert nem valószínű hogy abba tudnám hagyni az evését, és a te fotóidat látva, most már biztos vagyok benne, hogy az utolsó morzsáig felfalnám. :D NAGYON kívánatos! :)
VálaszTörlésPont így vagyunk ezzel mi is, mindegy milyen, csak csoki legyen! :D
Törlés