2015. szeptember 26., szombat

Sopszka

...nyári emlék... :)
 
Hozzávalók:
-uborka
-paradicsom
-lilahagyma
-juhsajt, jelen esetben gomolya, mégpedig zöldfűszeres (ez a kedvencem :)
-olívaolaj
-kevés gyümölcsecet
-só
Első körben a hagymát megtisztítom, félbevágom, vékonyan
szeletelem és besózom-ennek állni kell egy kicsit.
Az, hogy az uborka héjával, vagy anélkül kerül a salátába,
attól függ, hogy éppen sikerül -e belőle frisset beszerezni,
ekkor ugyanis szigorúan héjastól aprítom!
A paradicsomot (ha azok kicsik) nyolc felé vágom.
A salátát  olívaolajjal és gyümölcsecettel meglocsolom,
óvatosan összekeverem.
A juhsajtot (rengeteg juhsajtot :))) nagyobb lyukú reszelőn
a salátára reszelem (szerintem így gusztább).
És én paprikát (soha :) nem teszek bele.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése