Hozzávalók:
-5 db őszibarackhoz
-1 marék dió
-10 db szárított zsályalevél
-méz
-cukor
-vaníliapor
a kísérő krémhez:
-20 dkg mascarpone
-4 dl tejszín
-1 tábla fehér csoki
A fehér csokit megolvasztom, a hideg tejszínt habbá verem,
hozzákeverem a mascarponét, végül a csokit is.
A barackot mosom, kettévágom (nem hámozom meg),
cukorral, mézzel és vaníliaporral megszórom,
mindegyikre kerül egy-egy levélke zsálya;
Ekkor kerül rá a durvára tört dió, még egy kis méz
és 5 percre visszakerül a sütőbe.
Innen mindenki döntse el, hogy hidegen, vagy
melegen szeretné fogyasztani, esetleg ilyen körítéssel,
vagy éppen vanília fagylalttal
és 5 percre visszakerül a sütőbe.
Innen mindenki döntse el, hogy hidegen, vagy
melegen szeretné fogyasztani, esetleg ilyen körítéssel,
vagy éppen vanília fagylalttal
...mindenhogy kiváló választás lesz! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése