Gyors reggeli-, vagy vacsora ötlet!
Hozzávalók (4 főre):-4 kis dobozos tonhal konzerv, az olajával együtt
-8 ek HÁZI MAJONÉZ
-4 szál újhagyma
-tengeri só
-darált bors
-1 egész citrom-, vagy lime leve
A nagyobb boltokban szinte mindig lehet kapni 3+1 akcióban
tonhalkonzervet, nálunk ebből is az olívaolajban eltett a nyerő!
A hozzávalók közül a hagymát apróra szeletelem,
sózom, majd citromlevet facsarok rá, így hagyom
állni pár percig.
Közben elkészül a majonéz, majd villával, óvatosan
keverem össze az összes hozzávalót, nem kell, hogy
pépes legyen a hal!
Érdemes pirítóssal tálalni, egyrészt egészségesebb,
másrészt kevésbé szívja magába a pékáru az olajat.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése