Égett, száraz és/vagy nyers!
Ugye, nem én vagyok az egyedüli, aki
a vásárokban hasonló sült gesztivel találkozik?
Mint mi, a múlt vasárnap, amikor is megfogadtam,
hogy amint lesz egy csöppnyi időm, rendes
gesztenyét fogunk enni-mégpedig itthon! :)
A nagy Brit gazdaságosban jelenleg kapható is
maga az alany, úgyhogy vettem, sütöttem és
Nem írok listát a hozzávalókról, gesztenye az
kell hozzá (elengedhetetlen :), aztán be kell
vágni a tetejét, beáztatni 1-2 órára vízbe,
vagy előfőzni, amíg a kést simán bele tudjuk nyomni,
vagy előfőzni, amíg a kést simán bele tudjuk nyomni,
(nem kell leszedni rólam a keresztvizet,
így lett/lesz puha! :)
így lett/lesz puha! :)
majd száraz serpenyőben, többszöri rázogatással
(A végén, még a maradék fél narancs levét is rányomtam! )
Ezt is -mint a héjában sült krumplit-,
be kell egy csöppet bugyolálni, mielőtt
nekiülünk!
-nagyon-nagyon finom vele! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése