2016. február 27., szombat

Coffee Portofino

...az én kávém, az én időm... :)
Hozzávalók:
-1 adag eszpresszó kávé
-1 cl mogyoró szirup
-forró tejhab, vagy frissen felvert, lágy tejszín
-kakaópor
-tört mogyoró
A mogyoró szirupot a pohár aljába öntöm, erre főzöm rá
a kávét (imádom, hogy nem keveredik össze a két
folyadék :), majd egy kis frissen felvert, lágy tejszínt
kanalazok rá és díszítem ezzel-azzal. :)
Eszpresszó
A legtöbb kávés ital alapja.
7-11 gramm kávéból készítik, mely a tradicionális olasz sztenderd
szerint 25-30 mp alatt folyik le.
Jó elkészítve tömör, mogyoróbarna krém fedezhető fel
az ital tetején.
Mennyisége: 30 ml

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése