Most következik az, ami már a hűtőben pácolódott,
Hozzávalók:
-1 kg csirke alsó-comb
-1 kg csirke mellfilé
-extra szűz olívaolaj
-1 fej, gerezdjeire szedett fokhagyma (héjastól)
-apró vöröshagymák (egészben, vagy félbevágva)
-só
-bors
-"élet"ízesítő
-csemege paprika
-csemege paprika
-friss rozmaring
-majoranna
-majoranna
-2-3 dl sör (JÓ féle, láger :)
A húsokat (takarítás után) tepsibe pakolom, mindkét
oldalukon sózom, borsozom, olívaolajjal meglocsolom,
megszórom fűszerekkel, a hagymákat közé rendezem
és megy pácolódni a hűtőbe pár órára.
A hűtőből kikerülve felöntöm sörrel és
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése