2012. december 30., vasárnap

Ananászos káposztasaláta

...méghozzá savanyú káposztából!
Az elkészítése borzasztóan egyszerű, a végeredmény annál nagyszerűbb-annak, aki szereti ezt az összeállítást!  Nem árulok zsákbamacskát, nem jön be mindenkinek. Mi viszont nagyon szeretjük. Ízlések és pofonok!
Hozzávalók:
-0,5 kg savanyú káposztához
-1 doboz ananászkonzerv
-tartármártás- miután készítettem egy cinvödörnyi mennyiséget, fel kell használni, mind egy szálig :)
A káposztából kinyomkodom a levét, de nem mosom át, viszont egy kicsit összevágom; az ananászt is pici darabokra vagdosom; az egészet összekeverem tartármártással és ez is el fog időzni egy kicsit a hűtőben, hogy összeérjen. Ehhez a salátához kifejezetten édes konzerv ananász kell, mert az igazi savanykás hozzá és itt pont az édes és a sós/savanyú alkot jó párosítást.
Ja, és természetesen rántott húst minden körülmények között viszünk, mert -e nélkül nem élet az élet :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése