...méghozzá savanyú káposztából!
Az elkészítése borzasztóan egyszerű, a végeredmény
annál nagyszerűbb...annak, aki szereti ezt az összeállítást!
Nem árulok zsákbamacskát, nem jön be mindenkinek.
Mi viszont nagyon szeretjük. Ízlések és pofonok!
Hozzávalók:
-0,5 kg savanyú káposztához
-1 doboz ananászkonzerv
-tartármártás- miután készítettem egy cinvödörnyi mennyiséget, fel kell használni, mind egy szálig :)
-0,5 kg savanyú káposztához
-1 doboz ananászkonzerv
-tartármártás- miután készítettem egy cinvödörnyi mennyiséget, fel kell használni, mind egy szálig :)
A káposztából kinyomkodom a levét, de nem
mosom át, viszont egy kicsit összevágom;
az ananászt is pici darabokra vagdosom;
az egészet összekeverem tartármártással és el fog
időzni egy kicsit a hűtőben, hogy összeérjen.
Ehhez a salátához kifejezetten édes konzerv ananász kell,
mert a friss az savanykás hozzá és itt pont
az édes és a sós/savanyú alkot jó párosítást.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése