Hozzávalók (3 lapos gáztepsihez):
-4 nagy méretű alma
-200 g tejcsoki
A sütőt előmelegítem 80 fokra.
Az almákat alaposan megmosom, a csutkát
kiszúrom belőlük, fél centi vastagra szeletelem,
tepsibe rendezem őket (3 lapos gáztepsibe fértek)
és a sütőt légkeverésre kapcsolva, 3 órára
betolom az egészet.
Mindamellett, hogy imádjuk az aszalt almát,
nem mellesleg, olyan illat lengi be a lakást,
hogy erősen türtőztetni kell magam, hogy ki ne
szedegessek a sütőből párat, szigorúan csak
minőség-ellenőrzés célzattal! :)))
A kész művet további felhasználás
céljából a tepsin hagyom, ugyanis ha kihűlt,
olvasztott csokiba mártom a felét.
Pont úgy, mint a sós minipereceket
-ami ebben a formájában erősen hajaz
a sós Tuc-os M.... csokira! :)))
olvasztott csokiba mártom a felét.
Pont úgy, mint a sós minipereceket
-ami ebben a formájában erősen hajaz
a sós Tuc-os M.... csokira! :)))
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése