Ismét beköszöntött a tavasz! :)
Hozzávalók:-1 fej vörös levelű salátához
-25 dkg koktélparadicsom
-Violetta Áfonyás-Ibolyás Balzsamecet
-(görög) olívaolaj
-pici tengeri só
-25 dkg sonka, hajszál vékonyra szeletelve
-5 dkg érett, kemény olasz sajt
A salátát tálba tépkedem,
a Violetta Áfonyás-Ibolyás Balzsamecetet
az olívaolajjal és a sóval összekeverem;
az olívaolajjal és a sóval összekeverem;
a salátán elrendezem a sonkát, a paradicsomot,
leöntöm az ecetes-olajos
leöntöm az ecetes-olajos
öntettel, majd (krumplihámozóval)
sajtot forgácsolok az egész tetejére.
Magában fogyasztandó -így tökéletes-,
de grillen sült húsokhoz is teljesen
hibátlan az összeállítás!
Az ecet pedig...fenomenális! :)))
Fincsi, nagyon jól néz ki! :) Régebben inkább a majonézes salátákat szerettük, mostanában az ilyen finom ecetes salik fogynak jobban! :)
VálaszTörlésA majonézes történetek inkább a sátras ünnepekre szorultak ki-húsvét, karácsony! :D
TörlésTavasztól őszig inkább az ilyenek! :)))