Ez lett az óévbúcsúztató vacsoránk.
-tisztított, konyhakész hekktörzs
-ételízesítő
-ételízesítő
-liszt
-csemege pirospaprika
-egy kis füstölt paprikával keverve
-tengeri só
-frissen darált bors
+olaj, a sütéshez
-csemege pirospaprika
-egy kis füstölt paprikával keverve
-tengeri só
-frissen darált bors
+olaj, a sütéshez
A hekket (miután fagyasztottat sikerült vennem) lassan kiolvasztom,
ételízesítővel beszórom és állni hagyom, legalább 1 órát.
A lisztet a kétféle paprikával, darált borssal, kevés sóval elkeverem,
ebbe forgatom bele a lecsepegtetett haltörzseket, amiket nagyobb lángon,
bő olajban kisütök.
ebbe forgatom bele a lecsepegtetett haltörzseket, amiket nagyobb lángon,
bő olajban kisütök.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hozzá köretnek/savanyúnak
kovászos uborka és majonéz alapú AIOLI MÁRTÁS került,
továbbá burgonyakrokett és panírozott, rántott surimi
....mmmmm. ;)
továbbá burgonyakrokett és panírozott, rántott surimi
....mmmmm. ;)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése