2014. április 2., szerda

Márványsajtos dip 2.0

 Dip it!
Hozzávalók:
-10 dkg krémsajt (Philadelphia, Mascarpone...)
-2 evőkanál apróra vágott petrezselyem (vagy 1 ek szárított)
-2 gerezd aprított fokhagyma
-friss citromlé
-1 tk fűszeres tokaji tárkonyos borecet
-15 dkg kéksajt (márványsajt, rokfort)
-2 evőkanál majonéz
-darált bors
Azzal kezdem, hogy hacsak nem nagyüzemi
mennyiséget szeretnénk készíteni,
elő ne vegyük a konyhai robotgépet,
csak villával törjük meg egy kicsit a sajtot
és lazán keverjük össze a hozzávalókat! :)
Hozzá (vagy mellé :) most zöldségek kerültek tálalásra
-római saláta, sárgarépa, szárzeller;
de ez most egy próbaüzem
(majd írok róla, hogy mi (akkor már volt)
a fő alkalom. :)
És hogy mihez is jó (még) ez a mártogatós?
Például -remélhetőleg-
Buffalo csirkeszárnyakhoz! :)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése