2016. január 16., szombat

Vöröshagymás tepertőkrém

Ez a mostani recept egy rendkívül egyszerű,
gyors, de nagyon finom végkifejlete 
a frissen beszerzett tepertőnek.
Hozzávalók:
-25 dkg tepertőhöz
-kevés (mangalica) zsír
-1 kis fej vöröshagyma
-só
-darált bors
A hagymát nagyon kicsire aprítom össze
(késes robotgépben, majdhogynem pépesre)
és sózva, kevés zsíron egy kicsit átfuttatom.
A tepertőt ledarálom, hozzákeverem a hagymát,
borsozom és sózom még, ha szükséges. 
 
Ha szeretjük, tehetünk bele kevés mustárt, de
ebbe most nem került
...emellé balzsamecet sűrítmény került + jó fajta kétszersült.
 Remek előétel, vagy vacsora lehet belőle!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése