2015. március 14., szombat

Paradicsommal sült Camembert



Hozzávalók (2 főre):
-2 doboz Camembert sajt
-fél fej lilahagyma
-1 gerezd fokhagyma
-20-25 dkg koktélparadicsom
-só
-darált feketebors
-rozmaring
-kakukkfű
-Cayenne bors
-pici olívaolaj
A sütőt előmelegítem 180 fokra.
A sajtokat sütőtálba teszem, tetejüket pár helyen
bevágom. A hagymákat apró kockára vágom,
megszórom sóval, rozmaringgal, kakukkfűvel,
elosztom a két sajtkorong tetején (és belsejében) ,
reszelek rájuk egy kis borsot, megszórom Cayenne
borssal, végül mindkettő tetejére egy kis olívaolajat
locsolok.
Mellé a paradicsomokat félbevágom és az egészet a sütőbe tolom
-légkeveréssel-, kb. 10 percre. 
Hozzá többmagvas kétszersült és gyökérkenyér
került az asztalra (kinek mi :).
Azonnal (máris, tüstént, íziben) fogyasztandó! :)))


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése