Na szóval, Miskolcon csokoládé fesztivál volt
-nagy ügy, a csokit bár szeretem, nem mennék érte nagyon sokat!
Na de a csípős paprika nálam nem képezi vicc tárgyát
(pont, mint a savanyúság kérdés)
(pont, mint a savanyúság kérdés)
-Sárrét két napra Miskolcra költözött!
Én mesüge, meg majdnem lekéstem Róluk
-de csak majdnem! :)))
Vasárnap reggel, a Gyerekkel a "hónom alatt",
(vagy lassan már én az övé alatt :)
berobogtam a Plázába, majd miután
egy kicsit kifújtam- és gatyába ráztam magam
(mert hát csak nem találkozik minden nap az ember lánya
egy ismert és híres Kézműves Mesterrel :)))
eléggé megszeppenve megálltam a standjuk előtt,
(mint egy első bálos)
elismerésem gyanánt remegő kézzel átadtam szerény
ajándékomat és közöltem, hogy én lennék
ajándékomat és közöltem, hogy én lennék
a Csont nélkül...csak egyszerűen blog írója. :)
Viccet félretéve,
ugye, milyen szép pakkal sikerült hazaállítanom?
És még a ház Ura sem tolt le, hogy
megint miket shoppingoltam össze?!
megint miket shoppingoltam össze?!
Van a szerzeményeim között:
Füst az üstben
Paradicsommal, hagymával, különféle borsokkal,
kakukkfűvel, oregánóval és füstölt cayenne borssal.
(ami egyébként önmagában is igen nagy kedvenc)
Úgy gondolom, ez egy nagyszerű "barátság" kezdete lesz! :)
Sültekhez, tésztás ételekhez/ételekre, pizzára, kenyérlángosra ajánlják.
Koktélparadicsom sózva, aszalva
és ami a lényeg, olívaolajban, pici bazsalikommal eltéve!
Nem is kell túlcifrázni
-ehhez máris van ötletem;
egyszerű, letisztult, finom-majd posztolom! :)
A szósz alapját sárga körte paradicsom és
Trinidadi Skorpió alkotja.
Kérdezik, hogy elég bátrak vagyunk -e? :)
Ugye mindenki látja a felkiáltójelet az elején
-innen kezd komolyodni a csípősség fogalma?!
Ugye mindenki látja a felkiáltójelet az elején
-innen kezd komolyodni a csípősség fogalma?!
Jalapeno paprika ecetes lében;
enyhén csípős
(tényleg kellemes, ezt még a ház Ura is megeszi)
és tényleg fogságba ejt az íze! :)
(Ilyet vettem a múltkor is; az első üveget sacc 2 nap alatt termeltem be,
a másodikkal már sokkal óvatosabb vagyok-beosztom! :)))
Fűszer só, amihez a nyers, darált chiliket
-Thai Sárkány és Bolgár Répa-
keverik a sóval.
Mindenféle ételhez ajánlják.
na és ami szerintem VÉGRE kitölti a kis hazánkban lévő űrt
(sok is a fekete lyuk :))) az
olyan illata van, még zacskón keresztül is, hogy az ember
azonnal képes beleszerelmesedni!!!
És még mindig nem ejtettem szót az
igen nagyvonalú kiszolgálásról !!!
Sándor, hálás köszönet, ismételten!!!
Azután, ami ezek után jön,
az apuding chili próbája-az evés!
Na és a megosztás!!
Na és a további vásárlás!!!
Mert hát akit egyszer már a
mozdony füstje megcsapott...
:) :) :) :) :)
igen nagyvonalú kiszolgálásról !!!
Sándor, hálás köszönet, ismételten!!!
Azután, ami ezek után jön,
az a
Na és a megosztás!!
Na és a további vásárlás!!!
Mert hát akit egyszer már a
mozdony füstje megcsapott...
:) :) :) :) :)
A fotók mindegyike a Sárréti Chilifarm tulajdonát képezi!
Szuper finomságokat vettél, a füstölt fűszerpaprika pedig csúcs, nagyon finom íze-illata-zamata lehet! :)
VálaszTörlés