2014. január 3., péntek

A maradék felhasználása...főtt hús, töltelék és főtt krumpli

A "receptnek nevezett" annyira egyszerű, hogy ha nem akarnám 
örökül hagyni a Királylányra (csak mert rajong érte),
fel sem tenném a blogra!
De felteszem! :)))
Amikor a húsleves elfogy, de még maradt egy kis főtt hús, krumpli
és töltelék, ne dobjuk ki, használjuk fel okosan
-ezt is az Anyukámtól és a Nagymamámtól tanultam! :)


Hozzávalók:
-házi füstölt szalonna
-főtt hús
-főtt krumpli
-valamilyen savanyúság, a tálaláshoz
Serpenyőben kiolvasztom a szalonnát, erre kerül majd 
a viszonylag kicsire összevágott hús, krumpli és töltelék, 
amiket alaposan összesütök.
Slussz!
De hogy milyen íze lesz-újra!!!
Hozzá természetesen savanyúságot adok
-nagy általában vegyes vágottat.

2 megjegyzés:

  1. Pont ma emlegette a lányom a levesben főtt tölteléket, hogy mennyire finom! :) Így is nagyon jó lehet, együtt összesütve ezek a finomságok! :) De Neked csípős is volt hozzá, ugye? :D

    VálaszTörlés