2013. február 26., kedd

Sajttal és baconnal sült virsli

...avagy a Berner Würstel, magyarul ;)
Ilyen sűrűn nem eszünk virslit, de az Anyukámtól kaptam
egy csomag bacont és jött is a villanás a koponyaűrbe
(mert a Férj szerint az belül üres :)
- a múltkori sütéskor egyik kedves Olvasómtól kaptam egy
javaslatot, mely szerint készítsem el így is egyszer.
10 perc, 200 fok, alsó-felső sütés.
Tehát, Kedves Névtelen olvasóm, elkészült és nagyon finom lett!
Ezúton köszönöm és várom a további javaslatokat :)))

1 megjegyzés:

  1. Igen, ez az. Mi nyáron grillen sütjük. Svájci eredetű. Ha beüti az ember a legnépszerűbb keresőprogram képkeresőjébe hogy "berner würstel", nagyon szép tálalási ötleteket is talál.

    VálaszTörlés