2013. február 18., hétfő

Sajttal sült virsli

Ismét egy nagyon gyors vacsora alapanyag; fél óra alatt ezt is asztalra lehet tenni és kifejezetten laktató. Semmi macera nincs vele; a virsliket bevágom (nem vágom át), egy rudacska sajtot belehelyezek (füstölttel és simával is nagyon finom),csilis olívaolajjal meglocsolom és 180 fokos sütőben, 10-15 perc alatt megsütöm.
Mustárral, ecetes tormával, ketchuppal, majonézzel, salátával tálalom-ki mivel szereti :)

6 megjegyzés:

  1. Próbáld ki legközelebb úgy, hogy a sajttal töltött virsliket szeletelt bacon szalonnába göngyölöd és az így kapott töltött-göngyölt virsliket sütés előtt 2-3 fogpiszkálóval átszúrva rögzíted.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bár eddig így sütöttük, mindenképpen mentem az ötletet a következő sütésre-a bacont (is) imádom. Köszönöm!

      Törlés
  2. Tényleg jó kis vacsoraötlet, viszem is! :) Egyúttal nagyon boldog névnapot kívánok! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépen köszönöm(jük-a Királylánnyal együtt)! Az első Bloggernés köszöntésem :D:D:D

    VálaszTörlés
  4. Igaz kissé elkéstem, de annál nagyobb szeretettel kívánok Nagyon Sok Boldog Névnapot!!
    Ilyen formában még nem kóstoltam a virslit, de mivel külön-külön nagyon szeretem a virslit is, no meg a sajtot is, biztosan együtt is megkedvelném! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen a köszöntést!

      Törlés